2012. február 14., kedd

Még mindíg...

betegek. :( Hol jobban, hol kevésbé köhögnek, van hogy rohamokban szinte hányásig, orruk folyik. Maja néha kicsit be is melegszik, de nem lázas. A dokit megint kihívtam, nem ad még antibiotikumot, viszont másik köptetőt írt. Remélem ettől már tényleg rendbejönnek.
Szegény Maja megint végigüvöltötte a doki látogatását, mikor meglátta sírni kezdett és képes volt a függöny mögé rejtőzni, és csendben kuksolni... azt hitte megússza a vizsgálatot. Persze mikor Emmával végeztünk és mentem érte rákezdett, és kitartott. Rossz ezt hallani, tényleg rettegek a hamarosan esedékes kötelezőtől.

2 megjegyzés:

  1. ÓÓÓÓÓ, a kis drágák. Ez aztán makacs egy betegség! Remélem, most már hamarosan túljuttok rajta!
    Nálunk Levi sosem félt az orvosoktól (és egyelőre úgy tűnik, Csongor sem), így nehéz tanácsot adni... Nincs otthon játék orvosi táskátok? Talán, ha sokat játszotok orvososat, nem lesz neki annyira ijesztő a dolog.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Nana, de ez az orvosos félősség Emmánál is ugyanígy volt. A 15 hós szurinál már elég nagy volt hogy megjegyezze, onnantól félt, aztán a 18 hóst még ugye ki kellett bírni, és mikorra azt elfelejtette már nem volt félős. Most sem az.
    Van orvosi táskánk, Maja szeret vele játszani, sokszor Ő hozza hogy hallgassam meg, de az ugye én vagyok... :)

    VálaszTörlés