2011. augusztus 7., vasárnap

Nyaralás, Balaton, Dínók, Állatkert, Zsúr

Sok minden történt az elmúlt bő egy hétben. Legutóbbi bejegyzésem után indultunk volna a Balcsira, de lemondtuk a cudar időjárás miatt.
Aztán a jóidő megérkezett ismét, amikor is szerdán gondoltunk egyet, és nekiindultunk egy 3 napos balcsizásnak. Na persze szerdán ragyogó volt az idő, de mivel elég későn értünk oda, nem csináltunk egyebet, mint kihasználtuk a szálloda wellness részlegét.
Másnap sajnos nem hogy borúra, de iszonyat esőre ébredtünk, így a balcsis fürdőzést kizárhattuk. Zánkára autóztunk megnézni a dínó kiállítást, ami nagyon jó is volt, nagyon sajnálom hogy ilyen szerencsétlen volt az időjárás. Hamar végignéztük a monstrumokat, aztán tovább indultunk, mert a gyerekeknek nyűg volt minden. Nem szerették az esőkabátot, és őszintén szólva nekünk sem volt a legkényelmesebb így bámészkodni. Mindenesetre minden arra járónak ajánlom hogy nézze meg a kiállítást, klassz belegondolni milyen lehetett mikor ezek az óriási fenevadak éltek. Egy klassz ebéd után ismét a wellnessnél kötöttünk ki, mert az eső nem hagyott alább. Ekkor még nem tudtuk maradunk e még egy napot, az időtől tettük függővé.
Szerencsére pénteken már szép időre ébredtünk, így nagyot sétáltunk a parton, játszótereztünk, pancsoltunk, és élveztük végre a napsütést. Este csatangoltunk Almádi központjában, jól éreztük magunkat. Igaz, a vacsorát cseppet bebuktuk, ugyanis hiába főszezon és balaton, az éttermek, ahová a gyerekekkel szívesen beültünk volna, javarészt max 10-ig voltak nyitva, így egy pizzával kellett beérnünk. :) Az esténk egy cseppet elhúzódott, 10 után értünk vissza a szobánkba, de a gyerekek elég jól viselték.
Szombaton a reggeli után célba vettük a Vesztprémi Állatkertet, onnan jöttünk haza, igyekezni kellett, mert hivatalosak voltunk Vandus szülinapi zsúrjára. A buli jól sikerült, alakult futóverseny, torna, körjáték. Senkit nem kellett altatni. :)
















2 megjegyzés:

  1. Hihetetlen ez a pocsék idő otthon:S Egyre gatyább nyarak vannak ahhoz képest, hogy a felmelegedésben vagyunk, vagy mi a szösz... Nade a lényeg, hogy ahogy látom, még így is jól sikerült ez a pár nap:) Szépek vagytok, Maján meg mindig ámulok, hogy mekkora:) Bár úgy nézem, Levi is a nyomában van (nem tudom most hány kiló, de alig bírom emelgetni...)) pusszantás

    VálaszTörlés
  2. Jó,hogy sikerült kimozdulnotok, bár az idő lehetett volna kicsit kegyesebb...! Azért szuper lehetett!!!! (irigy-irigy :D ) A képek klasszak!! (főleg az utolsó, Emmáról!!) :)
    Remélem hamarosan beszélünk!Millió puszi! ♥
    Krisz

    VálaszTörlés