2011. augusztus 19., péntek

Ezek vannak

Előre bocsájtom, tudom, én sem vagyok 100-as...
Kicsit elszorul a torkom ha arra gondolok hogy a héten újra lesz már ovi. Persze nem kötelező, de mégis, a hivatalos szünetnek vége, és nem tudom mit tegyek. Most már elég jól belerázódtam abba, hogy mindkét lánykám itthon van, és kicsit lelkiismeret furdalásom van amiért Emmát az oviba készülök vinni. Ráadásul az egyik nagy barátja, Zsiga nem is megy még ezen a héten. Lehet Emma is itthon marad, még nem tudom. Emma hol menne már, hol nem, nála ez olyan mint az időjárás. Ráadásul Apa eddig rettentő sokat dolgozott, lehet tudnánk kicsit jobban csavarogni, kihasználni a nyár végét, ha Emma is itt lenne velünk.
Eddig meg szerettem hogy Emma ovizik, hogy van rendes elfoglaltsága, nem kellett egész nap kapkodnom hogy mindenkinek kielégítsem az igényeinek legalább egy részét.

Majám tündér, mint mindíg. Olyan toleráns, kedves baba. Folyton mosolyog, és huncut, rettentő huncut. Rendkívül empatikus. Egy ideje folyton menne, de ugye nem tud, ez nem tesz jót a derekamnak. Kíváncsi leszek mikor indul majd el egyedül. Egyenlőre felállni is csak kapaszkodva szokott, és így is ácsorog. Minden érdekli, és mindent szeretne megtapasztalni maga is. A járókában már átkapaszkodik egyik oldalról a másikra, de ha elfárad, sikít, nem mer vagy nem tud még lecsücsülni. Néha próbálkozik, állásból nagy terpeszbe lép, és huppan, nagyon cuki. :)

Emma amúgy mostanában kicsit dili. Gyakrabban fakad sírva mint eddig, sokszor olyan butaságokon, hogy csuda. Ma pl. elkezdett kifesteni egy papírgurigát, amit már este is szeretett volna, majd elsírta magát hogy nemis akarta, és mossam le. Pfff
Anyukámra teljesen rá van cuppanva, vagyis lenne, de a Mama nem tud annyit jönni amennyit Emma szeretné. Sajnos ő nyáron nemigen van szabin, és mióta a Dédipapa elment, a Dédimamához is hétköznap is eljár. Remélem az ovi nem viseli majd meg, nem tudom mire számítsak, hisz olyan szeles.


Mostanra eldőlt... Emma itthon van még egy hetet biztosan! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése