2011. március 3., csütörtök

Ez is -az is

Kedd óta Emma nem jár oviba, mert taknyos, és reggelente csúnyán köhög. Ma estére nagyon fájlalta a fogát, nő neki a jobb felső utolsó, majd a fülére is panaszkodni kezdett. Remek. :( Jó hisztis napon vagyunk túl, pedig ma már ment volna oviba... Eddig szerencsére jól alszik, remélem nem lesz gond.

Majám is kissé taknyos, de szerencsére ő jól van. Az étvágya rettentő jó. A gyümölcsöt mondjuk továbbra sem szereti, hogy finoman fejezzem ki magam, viszont szereti a répa-krumplit, a céklafőzit és a salátafőzeléket. :) A tejpépek is mennek, igyekszem változatosan etetni, mert Emma nagyon válogatós, és szeretném elkerülni hogy meg se kóstolja a nem szimpi ételeket.

Emma amúgy rettentő hisztis mostanában, olyan hullámzó a kedélye, borzalom. Majdhogynem ok nélkül képes sírni, azt gondoljuk Apával, hogy most üt ki a féltékenység. Kicsit nehéz, na jó nem, nagyon nehéz most vele... És megint rettentően látszik rajta hogy hiányzik neki a délutáni alvás, tiszta dili minden délután, különösen ha nem csak mi vagyunk itthon. Még akkor is fesztiválozik ha az Apja hazaér... Nem tudom mit tehetnék, nagyon nehéz vele. Felesel, toporzékol, odacsap(na). Olyan butaságokon képes visítani, mint a Vedd fel a papucsot! kérés. Szerencsére Majával nem durvul, de féltem azért a csöppömet, így nagyon résen vagyok. Nem tudom mit tegyek. Nem akar ottmaradi az oviban délutánra, de itthon nem tudom lefektetni. Félek ha otthagyom, akkor majd egyáltalán nem akar menni, pedig annyira jó hogy örömmel indulunk. Nem tudom mit tegyek hogy jó legyen.


1 megjegyzés:

  1. Nem akarlak elkeseríteni, de Lillus már 4 éves és még mindig tombol a dackorszak... :-( Nekünk is nagyon nehéz most vele, szinte minden nap összeveszünk valamiért. :-( Nekem meg lelkiismeret furdalásom van miatta...

    VálaszTörlés