2011. április 9., szombat

Névnapok

Emma már rég tudja hogy Áprilisban van, és mióta tudja hogy április, van naponta húszszor kérdezi meg hogy mikor lesz az ő névnapja. A baj még nem is ezzel van, hanem azzal, hogy nem bír várni. Naponta többször hisztizik hogy miért nem most van, és hiába próbáljuk elmagyarázni neki hogy még X nap van addig és hogy a Mikulás meg a Karácsony sem akkor van amikor gondoljuk, nem érti... Azonnal akarná, és ma már komolyan megfordult a fejemben hogy megtartjuk inkább előbb, mert nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel.

Eleinte azt gondoltam hogy Emma biciklit kap majd, de aztán arra jutottam hogy mivel kicsit lusta és a tricit sem hajta túl sokat, hanyagoljuk a biciklit. Aztán a futóbicikli ugrott be, az mégiscsak kicsit hasonlít a motorra, de kipróbáltuk, és nem ment neki. Jött a roller ötlete, Emma hozta fel...
Most Emma bicikli szeretne...

Majámnak járássegítőt gondoltam, tudom, még nem tud járni, nagyon nem, de ülve is használhatná a kütyüket rajta, főleg azért, mert ha már menni fog, szerintem nem fog foglalkozni a játékokkal ülve... De ez még képlékeny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése