2011. április 4., hétfő

7 hónaposom

Kicsit megkésve bár, de megemlítem milyen is az én 7 hónapos Csillag Bogyóm. :)
Maja kb.9 kiló, 74-80-as ruhákat hord. Akaratos, folyton mozgó, jó kedélyű mosolygombóc. Imád fürdeni, és csavarogni is mostmár. Szívesen elnézelődik a babakocsiból, de van hogy elunja, és akkor jön a mei tai vagy a kendő, mikor milyen kedvem van. Meg kell vallani nagyon okos dolog mindkettő, egyformán szeretem, és már most azt tervezem hogy beszerzek egy gézkendőt, azthiszem így hívják azt ami nagyon lenge anyagból van, bár nem tudom az nem vág e be combnál...? No, de Majámról még... Répamániás lett, sokszor nem eszik meg semmi mást, csakis azt amiben répa van. Egyre többször eszik bébiételt, aminek több oka is van. Az egyik, hogy gyakran előfordul hogy hiába főzőcskézek neki, kenhetem a hajamra, a másik meg hogy a jó idő miatt egyre többször csavargunk el túl hosszú időre ahhoz, hogy főzzek is.
A forgás továbbra is nagyon megy, és próbálkozik a kúszással is néhány napja. Tudom, nagyon vegyesek a bébikompról alkotott nézetek, de már ilyenünk is van, amit Maja nagyon élvez is. Nem tölt benne túl sok időt, és mivel kivehető a játéktálcája kintről is használható. Emellett rettentő élvezetes az is ha a kerekét tekergetheti. :) Ma már lelkesen lökte magát hátrafele vele, remélem ez a csoda azért nem három napig tart majd.
A járókát egyre kevesebbet használjuk, ugyanis az egész nappalit bírtokba veszi a kisasszony. :) Igaz, néha nagyon elegem van abból hogy mindenhol hever valami, de a kicsi lánykám írtóra élvezi ezt a szabadságot, és rettentő boldog tud lenni ha elér ezt azt. :)
Így második gyerekként sokszor hozzájut nem neki való játékokhoz, amiket saját módján használ. Például, csak hogy mindenki tudja: a lehető legjobb rágóka egy barbi lába, és tuti nyálfogó egy kis neszeszer, ami szép színes.
Emmáért továbbra is rajong, mindíg figyeli, sokat nevetnek együtt. Emma szereti ha bohóckodhat Majának, sokszor puszilgatja, simizi, és van hogy némán tűri azt is ha Maja kicsit megtépi a haját. :)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe másodszülött lánykámról, de hosszú hosszú oldalakat is írhatnék róla... :)
Imádunk Kisbogár!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése