2012. július 13., péntek

Mostanában történtek...


Az elmúlt időkben sokat csavarogtunk, rengeteget strandoltunk, és még egy röpke 3 napos nyaralást is sikerült beiktatnunk. Időrendben legrégebben talán az Állatsziget rendezvényén jártunk, ahol élőben hallgathattuk meg az Alma együttest, igaz, a hőség miatt annyira nem volt élvezetes mint amennyire vártam. Hozzáteszem azt is hogy jobb lett volna ha számunkra ismerősebb dalokat játszanak, de azért így is egy élmény volt a csajoknak. :)
Itthon is sokszor kint töltöttük a napot, sokat motoroztunk, kádban bent, medencében kint pancsoltunk. Gyakran mentünk strandra, ahol hétvégente nagy családi strandolások voltak. :) Locsoltunk ha kellett, ha nem. A lányok rákattantak a festésre is, volt hogy napokon át csak festeni akartak. :)

Voltunk a szomszéd kisfiú, Boti szülinapi zsúrján a közeli játszóházban.
És Balatonszemesen is jártunk, ahol a lányok igazán nagyon jól érezték magukat. Egy kedves barátunk tanár, tábort szervez minden nyáron a gyerekeknek, hozzájuk csatlakoztunk. Most kézműves tábor volt, egyszer be is csatlakoztunk Emmával gyöngyöt fűzni. A lányok rettentően élvezték a nyüzsgést, hogy mindíg vannak körülöttük gyerekek, hogy nagy a jövés menés. Jó volt na. Ha lehet, megyünk máskor is. :) Köszi Misi hogy mehettünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése