2011. július 11., hétfő

Megvagyunk

A mostani nagy meleget nehezen viseljük ha nem vagyunk vízközelben. Szegény Majám nagyon rosszul viseli a hőséget, rendkívül nyűgös tud lenni, úgy izzad szegénykém, csurog a fejéről a víz. Tegnap délután strandoltunk, és azt rettentően élvezte, annyira látszott rajta hogy jólestik neki a lehülés, élvezte a vizet, ficánkolt, csapkodott, tetszett neki a kezemből is és az úszógumiban is.
Emmám persze úgy mint tavaly, most is lelkesedik ha vízről van szó, de kicsit fél is azthiszem. Nagyon szeretném ha hamar megtanulna úszni, de állítólag 4 éves kor elött nem igazán érdemes próbálkozni, mert még nem annyira összerendezett a mozgásuk. Mindenesetre jó volna ha jövő nyáron sikerrel járnánk ezügyben.
Amúgy az elmúlt héten Majának rendkívül beindult a mozgása. Folyton jön megy és feláll, amikor csak teheti. Igaz, ez még rendkívül veszélyes, hisz nem mindíg stabil, így folyton a nyomában kell lennem. A fogacskái is nőnek, már kint van a 4. is, a bal felső kettes. Alul továbbra is csak egy fogacska árválkodik, kíváncsi leszek mikorra bújik elő a másik metsző. AZthiszem kimerítjük a szabálytalan fogzás fogalmát. :)
Emma ovizik még, ebben a hónapban mehet még, aztán augusztusban itthon lesz. Ilyen nagy melegekben ott is pancsolnak, biztosan nagyon élvezi.

Képek







4 megjegyzés:

  1. Mi is elég nehezen viseljük a hőséget, gyerekek, felnőttek egyaránt. Szegénykéim napközben alig alszanak.
    Hú, de jó lehetett Nektek a strandon! Emmácskának csodaszép a fürdőruhája, meg persze Ő is!
    Majácska nagyon ügyes! Nem az a lényeg, hogy milyen sorrendben jönnek a fogacskák, hanem az, hogy egészségesek legyenek!
    Minden jót Nektek!
    Erikáék

    VálaszTörlés
  2. Jaj,de irigykedünk most,így a strandos képeket elnézve... :) Maját meg kell zabálni abban az úszógumiban! :) És Emmuc milyen csini a fürdőruhában,igazi nagylány! :)
    Szépek vagytok mindannyian! ♥
    Puszi!!!K.

    VálaszTörlés