2011. január 28., péntek

Az új ovi

Írtam ugye hogy Emmámat kivettük az óvodából. Nagyon jól tettük, ez egyértelműen látszik rajta. Újra vidám, jókedvű, és nem remeg ha nem lát.
Az új ovival most nagyon óvatosan kezdünk, pont a kudarc miatt, amin átesett szegénykém. Eddig kétszer voltunk egy egy órát, ma pedig 8-13 óráig ott voltunk, együtt. Egyenlőre minden tetszik neki, szívesen játszik, kicsit elvan nélkülem is, mármint nem lóg rajtam végig. A gyerekekkel is kijött, játszottak együtt is, sőt, egy kislányt aki ma nem volt, és akivel a múltkor babázott, még hiányolt is.
Szépen evett, és nem panaszkodott semmiért. Nagy szó, hogy cumit sem vittünk, és nem is kérte egyáltalán. Bízom benne hogy ügyes lesz, és igyekszem a lehető legjobban hozzáállni mindenhez. Az óvónénit szereti, hívja őt is játszani, és a dadusnénivel is kijön. Mesél neki, mindent szépen megköszön. :) Az udvaron a nagyokkal is jól elvolt, pedig az egyik kislány véletlen a nyakába söpört némi havat, és nem hisztizett, pedig már attól is szokott ha a kezéhez ér a hó.
Jaj, úgy drukkolok Neki!


1 megjegyzés:

  1. Valahogy jó érzésem van az új ovival kapcsolatban!!Emma már a képeken is vidámabbnak tűnik,mint a másiknál!Egyébként meg szép hely,már amennyit látok belőle!Drukkolok,hogy jól sikerüljön a beilleszkedés!Puszik!♥

    VálaszTörlés